2dehands vintage design retro meubels, design meubelen 50s60s70s , herbekleden van zitmeubelen

Funkyvintage is het on-line platform om geselecteerde vintage design meubelen, prachtige handgemaakte design meubelen, vintage herbeklede zitmeubelen en unieke zeldzame kunstmeubelen te ontdekken. Wij verkopen enkel on-line via overschrijving.
 FUNKYVINTAGE is een online marketplace en verkoopt consignatie meubels die eigendom zijn van deponeurs : privé personen of Belgische/Internationale bedrijven die mooie kwalitatieve design stukken aanbieden.
Last update 27/03/2021
Wegens herinrichting van de Galerij www.agnozt.com is deze enkel open op afspraak: Info@funkyvintage.be voor meer info.
Momenteel zijn er enkel de Stoffen en enkele modellen van BELLALU te bezichtigen te Oostende. Togo's bestellen kan via :

 https://www.getzim.com
 
Gebruik de code bij bestelling funky10 dan krijg je 10% korting via getzim
 
WAARSCHUWING:  VALSE "TOGO  Ligne Roset" COPIES 

Momenteel worden er overal in Europa en sinds kort ook in de Verenigde Staten op grote schaal VALSE, FAKE Ligne Roset TOGOs aangeboden op het internet. Sites als 2dehands.be, marktplaats.nl, gespecialiseerde vintage marktplaatsen zoals 1stdibs.com, Pamono.eu, Vinterior.com, Selency.com, ebay.com, catawiki.com en sommige onbetrouwbare Vintage meubel handelaars bieden ze graag aan, dit uit zuiver winstbejag, ze zijn allemaal op de hoogte maar sluiten de ogen.
 

Afbeelding invoegen
   BELLALU    
Is een gecertificeerde aanbieder van pre-Loved vintage TOGOs. Erkend en goedgekeurde verkoper en verdeler van vintage TOGOs door TogoLigneRoset.com.  Indien je zelf twijfelt aan de echtheid en authenticiteit van een TOGO van het merk Ligne Roset dat je ergens gespot hebt, kan je GRATIS beroep doen op de onafhankelijke verificatie diensten van togoligneroset via e-mail: verify@togoligneroset.com  ,zo vergelijk je appelen met appelen en kan je de juiste keuze maken bij een aankoop van dit iconisch design zitmeubel. Stuur hen een link of de correcte info van wat je gevonden hebt, zij zullen de aanbieding kosteloos verifiëren voor u.

 
 Specialized for more then 14 years in Re-upholstering sofa models and all A-label sofa's:
Cassina, B&B Italia, De Sede, Durlet, Cinna, Rolf Benz, Ligne Roset and others

 Afbeelding invoegen
 
NL: Bent u op zoek om uw sofa te herstofferen? Of zoekt u een vintage TOP merk sofa om aan te schaffen? Dan kan BELLALU u daarbij helpen door een vintage sofa aan te kopen en opnieuw te bekleden in hun leder of stof naar keuze uit hun assortiment. 
FR: Etes vous à la recherche d'un retapissage pour votre fauteuil ? Ou pensez vous vous procurer un fauteuil vintage D'une marque A Label? BELLALU vous propose d'acheter le fauteuil vintage de votre choix et de le retapisser d'un tissus ou d'un cuir à choisir parmis notre vaste assortiment.
Herbekleden togo Ligne Roset en andere   
 
 
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
Deze foto's zijn is copyright beschermd (c) 2020 Bellalu 
Bellalu werkt met het On-Line platform www.GETZIM.com
Gebruik de code funky10 bij bestelling dan krijg je 10% korting via getzim
 

  BELLALU   Vintage Togo Linge Roset Cognac Leder

Iconische sofa set ontworpen door Michel Ducaroy in 1973 

Zo goed als nieuwe togo aan 1/2 prijs?

Prijzen voor TOGO's zo goed als nieuw in ons signatuur volle nerf leder cognac of zwart: 
1 zit: 1300€
2 zit: 2285€
3 zit: 3150€
Hoek: 2345€
Poef: 1035€

Prijzen voor TOGO's zo goed als nieuw in ons vlekvrije afwasbare slijtvaste stoffen: 

1 zit: 815€
2 zit: 1470€
3 zit: 2075€
Hoek: 1690€
Poef: 645€
 
Bestel NU uw TOGO Ligne Roset via GETZIM

 
onze vlekvrije afwasbare en slijtvaste stoffen en de prijzen om UW Togo Ligne Roset of andere design zitmeubelen professioneel te laten herbekleden kunt u terugvinden op
 
 
 BELLALU      UNIEKE EN BEWEZEN WERKWIJZE 

Bellalu zoekt uitermate duur zitmeubilair van topmerken en zeldzaam vintage design zitmeubilair die licht beschadigd zijn of waar de stoffering of het leder van gescheurd of beschadigd is.Ze kunnen dit vinden via hun uniek netwerk van Europese specialisten en getrainde webjagers die deze TOP design modellen zoeken. Indien ze gedetecteerd zijn testen de snuffelaars op reuk, uitzicht, zitcomfort, structurele staat en controleren ze de zitmeubelen zeer grondig en vakkundig voor ze aangekocht worden. Bellalu koopt reeds pro-actief op regelmatige basis enkele populaire modellen zoals de : "De Sede DS88", de "De sede DS76", de "De Sede Terazza", de "Maralunga van Cassina" of onze TOP favoriet de: "Togo van Ligne Roset". Wij hebben dus wat voorraad bij de hand, klaar voor restauratie, reparatie, rejuvenatie, renovatie of her bekleding in de stof of het leder dat haar klanten kiezen.

Om deze geliefde, reeds gebruikte of beschadigde dure design zitmeubelen in "als nieuwstaat" te krijgen, kunnen wij de hulp en het advies krijgen van ons onafhankelijke netwerk van ervaren en de best beschikbare specialisten. Restaurateurs, stoffeerders, leerbewerkers, aangepaste houtbewerkers, metaalbewerkers, reiniging en ontsmetting specialisten en andere bekwame vakmensen.

Ze hebben jaar na jaar bewezen dat ze de zitmeubelen die we hebben gevonden in een"zo goed als nieuw"staat of "beter dan nieuw" kunnen brengen. Op deze manier verkrijgt jij:  de klant / aanvrager precies wat je gevraagd of gewenst hebt. Je kunt uw bestelling nu "zo goed als nieuw" geleverd krijgen tegen een veel lagere prijs dan een nieuwe, exact aan de prijs en in de staat die vooraf is afgesproken.

 BELLALU      UNIEKE MEUBEL STOFFEN EN LEDERS  
 
Bellalu gebruikt voor de her bekleding van haar TOP design zitmeubilair een unieke op maat gemaakte soort van stoffen en leders met doordachte en interessante eigenschappen. 
 
De stoffen zijn zeer duurzaam en hebben uitstekende martindale test resultaten ( rub tests ), dit bedoelt dat ze niet vlug zullen verslijten zelfs na 30-40-50-100000 keer er in en uit te gaan zitten zullen ze nog altijd niet verslijten of scheuren. Eigenaardig genoeg kunnen we dit niet zeggen van de stoffen die gebruikt worden door de meeste TOP merken zeker niet voor de Togo Ligne Roset..
 
Bellalu moet jaarlijks honderden TOGO modellen herstofferen voor onze klanten en we hebben onmiskenbaar en onbetwistbaar bewijs in de vorm van honderden originele beschadigde of gescheurde TOGO hoezen of bekledingen, videos en foto's.  Daarom zeggen we ook "zo goed als nieuw " of "Mogelijk beter dan nieuw" :-) The proof is in the pudding!!!
 
Onze stoffen zijn verkrijgbaar in een 10 tal uitvoeringen en een 200 tal verschillende kleuren. Allemaal met onze zelfde basis signatuur eigenschappen. Ze hebben allemaal een hoge "Color fastness" , dit wil zeggen dat ze hoge UV dus zonlicht resistency hebben en niet verkleuren door licht, water of wrijvingen! Uniek duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Alle stoffen zijn afwasbaar met water of water en zeep zonder dat de hoes of de bekleding er af moet. Bloed, koffie, ketchup, lippenstift, modder, pen, rode wijn, plasticine, urine, braaksel en pastel vlekken of markerinen kunnen probleemloos verwijderd worden zonder haardroger of andere toestellen. Wat opnieuw eigenaardig genoeg..niet gezegd kan worden van de stoffen die bvb Ligne Roset gebruikt voor de bekleding van TOGO's of andere TOP merken gebruiken.Bij een TOGO Ligne Roset moet de stof, hous of bekleding er afgenomen worden om deftig en grondig te kunnen wassen of een vlek weg te krijgen als er geen vlekvrije stoffen gebruikt werden of bij de originele NIET vlekvrije stoffen van Togo Ligne Roset.

Problematisch want zoals Ligne Roset duidelijk verklaard op haar website kan dit bij een "TOGO Ligne Roset" alleen bij hun gedaan worden via een dec/rec recovery service, wat dat ook moge betekenen? Of via een gespecialiseerde en ervaren TOGO stoffeerder. Begrijpelijk want de hoes er afhalen is makkelijk als je de knopen losmaakt, maar opnieuw er op plaatsen met de correcte golvende lijnen die eigen zijn aan dit design is aartsmoeilijk en kan enkel correct gebeuren door iemand die ervaring heeft met dit "Ligne Roset Togo" model. 
 
De leder soorten die we aanbieden zijn verschillend. Sinds 14 jaar gebruikt Bellalu haar populair signatuur natuurlijk volle nerf leder in het cognac of zwart. Dit leder werd speciaal voor ons gemaakt volgens onze specifieke richtlijnen: Minder gebruik van chroom om het leder warmer te doen aanvoelen, geen correcties aangebracht, de top crust word gebruikt het beste en duurste stuk of laag van de huid. Natuurlijk en plantaardig gelooid leder zonder gebruik van verf of pigmenten.
 
Zeer recent hebben we ons gamma uitgebreid met een TOP kwaliteit Italiaans semi-aniline leder gamma met ongeveer 52 prachtige kleuren keuzes.  
 
Afbeelding invoegen
 
Complete set TOGO Ligne Roset in AMBER de Luxe velour afwasbare en slijtvaste stof, * SOLD

 ATOM58  Hand made EYE coffee table  
 
Pierre Chapo inspired large coffee table acacia, proto-type 1 piece , unique
 
33x135x116 cm
 
price : 1295 euro * Niet beschikbaar
 

  Afbeelding invoegen


Afbeelding invoegen    BELLALU  Vintage Cassina Maralunga 2 zit,zo goed als nieuw

Nieuwe prachtige afwasbare stof.
 
prijs: 2495 euro * Niet beschikbaar

 BELLALU  Vintage Togo 2 zit van het merk Ligne Roset.

Her-gestoffeerd in een nieuwe afwasbare stof voor een van onze klanten. bewijs van onze kennis.
 
Gebruik de code funky10 bij bestelling dan krijg je 10% korting via getzim


 
 
Deze foto is copyright beschermd (c) 2020 Bellalu
  Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen
 
 
 FUNKY   Sabrina stoelen 10 stuks 1970s

set van 10 "sabrina " stoelen uit de jaren 70,  ontworpen door Gastone Rinaldi voor RIMA Italy.
 
Donkerbruin leder, zeer goede staat chroom frame.
 
mooi en moeilijk te vinden in deze staat en die hoeveelheid.
81x52x50cm zithoogte 51cm
 
prijs: 349euro p/stuk * Niet beschikbaar

 
 
 
 Meer foto's: Sabrina chair

 ATOM58  Cabinet Dean Style with Wooden Pole Base 
 
Hand made cabinet in solid teak with 3 mdf lacquered color sliding doors , only 1 cabinet made. Unique, with adjustable middle plank.
 
Inspired by Alfred Hendrickx , Willy van der Meeren, Charlotte Perriand and Jean Prouve

INV-ATO-0051

200x112x48cm prijs: 1595 euro * Niet beschikbaar
 

  Afbeelding invoegen

Ligne Roset ® is een handelsmerk van ROSET SA en is op geen enkele manier gelieerd, goedgekeurd, verbonden of gesponsord aan funkyvintage.be of aan Bellalu.. Bellalu is al 14 jaar onafhankelijk gespecialiseerd in het herbekleden en herstellen van 2dehands Togo modellen,en andere A merk zitmeubelen, Geen nieuwe. Bellalu heeft enkel tevreden klanten zie Gastenboek/Guestbook   

Afbeelding invoegen    BELLALU   Togo Ligne Roset France
 
Rejuvenated 2 seater Togo Ligne Roset France
Original model Re-upholstered in our Chartreuse yellow washable and special durable fabric. Order from one of our customers. 
 
Gebruik de code funky10 bij bestelling dan krijg je 10% korting via getzim

 
Meer foto's: togochartreuse 
Deze foto is copyright beschermd (c) 2020 Bellalu

 BELLALU  Maralunga Cassina Italy by Vico Magistretti

Nieuwprijs = 16000 euro
 
zo goed als nieuw herbekleed in ons signatuur leder 
prijs: 3995 euro 
 
ook 2 zitters , 1 zitters en poefs beschikbaar, enkel te verkrijgen op bestelling. TOP
 
 
 
 
  
 
 
 
Meer foto's: maralunga3zit
  Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen
 
 
 BELLALU 

 Vintage DE SEDE DS76
her-gestoffeerd 
 
Nieuwprijs De Sede = 10000 euro
 
prijs: 2795 euro * Niet beschikbaar
 
 
 
  
 
 
 
 
Meer foto's: blauw 2zit

 BELLALU   Vintage Ligne Roset " Kashima" 1 zit.
***SOLD***                                   

Opnieuw bekleed in ons speciaal cognac Aniline leder.
TOP , model niet meer in productie bij Ligne Roset uniek in dit leder.
Onder deze foto staat de passende 2 zit, beiden aangekocht in hetzelfde huis vóór we ze gerestoreerd hebben en ze in een nieuw kleedje gestoken hebben. Nu zo goed als nieuw, maar met onze befaamde natural vintage leder look.
 
W100 D98 H72  SH38
 
Deze foto is copyright beschermd (c) 2020 Bellalu


  Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen     BELLALU   Vintage Ligne Roset " Kashima" 2 zit.                                   

Opnieuw bekleed in ons speciaal cognac Aniline leder.
TOP , model niet meer in productie bij Ligne Roset uniek in dit leder.
Boven deze foto staat de passende 1 zit, beiden aangekocht in hetzelfde huis vóór we ze gerestoreerd hebben en ze in een nieuw kleedje gestoken hebben. Nu zo goed als nieuw, maar met vintage leder look.
 
L159 D98 H72  ZH38 
 

prijs: 2995€: * Niet beschikbaar

  BELLALU   Vintage "TANK" modules DURLET zwart leer     ***SOLD*** 

3 modules Durlet "TANK" vintage originele bekleding zwart leder. Deze elementen kunnen afzonderlijk of samen staan er zijn chroom connectors om ze samen aan elkaar te haken.
 

  Afbeelding invoegen
 

Afbeelding invoegen    BELLALU  "BAMBOLE" love seat by Mario Bellini for B&B Italia 

Stunning vintage 2 seater design sofa re-upholstered in Bellalu's signature cognac natural leather.
 
L160 D80 H72  SH40
 
price 4995 euro * Niet beschikbaar

  BELLALU  Vintage DE SEDE DS88 landscape 1970s patchwork 

7 basisplatformen patchwork
7 basiskussens patchwork
5 rechte rugkussens patchwork
2 hoek rugkussens
9 kussensteunen L patchwork, In totaal 7 basissen beschikbaar.
 
  
Alle foam werd vernieuwd en we gebruikten meer dan 10000 lederen patches om dit te realiseren. elk element is 90x90.
Alles afgewerkt in ons vintage biologisch gekleurd aniline leder.We kunnen de set nog uitbreiden , we hebben nog enkele oude sets op stock.
 
Prijs op aanvraag volgens de modules die gewenst zijn
 
Meer foto's: de sede DS88    


Afbeelding invoegen    BELLALU  Vladimir Kagan style rocking chair.

Mooie Kagan stijl schommelstoel, opnieuw gestoffeerd in ons prachtig volle nerf leder kleur Zwart.
 
prijs: 2200€ * Niet beschikbaar

 BELLALU  Vintage dutch design set of lounge chairs 

Vintage paar Montis lounge chairs, gestoffeerd in ons uniek cognac volle nerf leder. Ontwerp Gerard Van Den Bergh 1970.
 
H117cm W87cm D82cm  ZH37cm
 
prijs per stuk: 1995€ * Niet beschikbaar
 

  Afbeelding invoegen
 

Ligne Roset ® is een handelsmerk van ROSET SA en is op geen enkele manier gelieerd, goedgekeurd, verbonden of gesponsord aan funkyvintage.be of aan Bellalu.. Bellalu is al 14 jaar onafhankelijk gespecialiseerd in het herbekleden en herstellen van 2dehands Togo modellen,en andere A merk zitmeubelen, Geen nieuwe. Bellalu heeft enkel tevreden klanten zie Gastenboek/Guestbook  

 BELLALU   Vintage Togo set designed by M.Ducaroy.  

Deze Ligne Roset Togo set werd professioneel opnieuw gestoffeerd in vlekkenvrije en afwasbare stof SKY.
Customer  
Gebruik de code funky10 bij bestelling dan krijg je 10% korting via getzim


 
meer keuze uit stoffen of leder  Bellalu Herbekleden/Re-upholstering 
Deze foto is copyright beschermd (c) 2020 Bellalu
  Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen
 BELLALU  Vintage deSede DS-31 cognac aniline leder.
***SOLD***

Deze fantastische set werd volledig opnieuw bekleed in ons cognac kleur aniline leder. De 2 fauteuils zijn draaibaar. Zitcomfort is top en de metalen poten maken deze zetel heel elegant.  
 
Fauteuil: L85 D75 H75 ZH37
3-zit: L211 D75 H75  ZH37

 

 BELLALU  Vintage koehoornstoelen met aniline bekleding ***SOLD***

Deze 6 koehoornstoelen hebben een fantastisch zitcomfort. Ze zijn bekleed met ons cognac aniline leder.
 

         
 
B55 x D50 x H79  ZH47
  Afbeelding invoegen

 
Afbeelding invoegen    BELLALU  Vintage togo Ligne roset 1 zit herbekleed.  

Vlekbestendige velours werd gebruikt om deze Togo 1zit te herstofferen. Volgens beschikbaarheid van modules kunnen we opnieuw bekleden in stof en kleur naar keuze.
Ons assortiment stoffen vind je hier
B89 D102 H70  ZH38  
Gebruik de code funky10 bij bestelling dan krijg je 10% korting via getzim
 
Deze foto is copyright beschermd (c) 2020 Bellalu


  ATOM58  

voorbeeld Dean series stapelbaar , met dank aan karen en luc
  Afbeelding invoegen   

Afbeelding invoegen    BELLALU  Vintage Ligne Roset Togo 2 zit opnieuw bekleed.

Dit is een 2 zit Togo herstoffeerd in onze fantastische vlekbestendige stof.
Zoek je een Togo? Stuur ons dan een mail en vraag naar beschikbare modules om opnieuw te bekleden in stof naar keuze uit ons assortiment. 
 
Gebruik de code funky10 bij bestelling dan krijg je 10% korting via getzim
 
Deze foto is copyright beschermd (c) 2020 Bellalu

 BELLALU  Vintage DE SEDE DS88 landscape 1970s patchwork         
 
7 basisplatformen patchwork
7 basiskussens patchwork
5 rugkussens patchwork
2 hoekkussen patchwork
9 kussensteunen L patchwork
 
Alle foam werd vernieuwd en we gebruikten meer dan 10.000 lederen patches om dit te realiseren. elk element is 90x90.
Alles afgewerkt in ons vintage biologisch gekleurd zwart aniline leder. 

Prijs op aanvraag

 


Afbeelding invoegen  

 BELLALU  Boris Tabacoff chair upholstered in black leather. 

6 armchairs designed by Boris Tabacoff. As comfortable as it is chic. Re-upholstered in our signature black full grain leather.White tulip feet in good condition.

W60 D47 H82 SH45

Afbeelding invoegen 3000€ ***2450€ * Niet beschikbaar
 
As seen on Facebook and Instagram

 BELLALU  Vintage Cassina 250MET  designed by Piero     Lissoni.

2 zit bank ontworpen in de jaren 90 door Piero Lissoni in samenwerking met S.Sook Kim. Dit model MET heeft een zuivere en eenvoudige vorm met hoog zitcomfort. De 2 zit werd in ons zwart aniline leder bekleed. 

L180 D87 H73  ZH40

Afbeelding invoegen 3250€ ***1995€ * Niet beschikbaar
 
As seen on Facebook and Instagram
  Afbeelding invoegen

  
Afbeelding invoegen  
 ATOM58   Tafel in massief acacia met trapezium poten.
***SOLD***
Prachtige tafel in massief acacia hout afgewerkt met naturelle olie en 2 massieve trapezium poten. Eigen ontwerp.
 
L240 B90 H73  Dikte 2.5cm
 

 
Afbeelding invoegen
  BELLALU  Retro armchairs with golden upholstery.                            ***SOLD***

Een ontwerp van Martin Visser voor 't Spectrum. Zwart metalen onderstel, zitting, rug en armleuning opnieuw gestoffeerd in mooie gouden velours. 

B58 D57 H74  ZH40

 
As seen on Facebook and Instagram
  Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen  

 BELLALU  Vintage armchairs B&B Italia "SOLO" by Antonio Citterio

Beautiful set of 2 armchairs designed by Antonio Citterio and manufactured by B&B Italia in 2007. The chairs are re-upholstered in a nice velvet fabric, petrol color.

Afbeelding invoegen  2995€ ***1995€ * Niet beschikbaar
 
As seen on Facebook and Instagram

Afbeelding invoegen    BELLALU  Vintage 2zit Kashima Ligne Roset.

Een vlekbestendige velours werd gebruikt om te herstofferen. Afwasbaar met warm water.  Bruin grijze kleur, fantastisch zitcomfort. Niet meer in productie, dus vintage.
 
L159 D98 H72  ZH38 
 
prijs: 1795€  * Niet beschikbaar
 
Klik op de foto voor extra foto's
 
Deze foto is eigendom en copyright beschermd door Bellalu (c) 2020 


 BELLALU  Vintage 1 seater Kashima Ligne Roset.

Stain resistant fabric is used for this re-upholstery. Beautiful color grey/brown velours, soft feeling. Superb seating comfort.
 
prijs: 995€ * Niet beschikbaar
 
W100 D98 H72  SH38
 
More pictures behind the photo
  Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen    BELLALU  Vintage DeSede DS76 re-upholstered.                               ***SOLD***

Modulaire sofa opnieuw bekleed in vlekbestendige velours.
3 elementen kunnen als slaapbank gebruikt worden. 
 
Afm: 90 x 90cm

 ATOM58    Dean rack met 1 kast en 3 legplanken.                                ***SOLD***

Functioneel rek met 2 metalen spijlers, 3 teak planken en 1 kastje met klapdeur. Afwerking met naturelle olie.
 
B85  D35 H199

 
 

  Afbeelding invoegen     


Afbeelding invoegen  
 ATOM58    Tafel in massief hout en 6 stoelen.
***SOLD***
Groot massief tafelblad in exotisch hout met prouve style poot en 6 stoelen met zwart poten en teak zitvlak en rug. De stoelen hebben gebruikssporen.
 
L250 B100 H72  dikte 3
 

 
 
Afbeelding invoegen

 ATOM58  Dean serie teak cabinet met 6 deuren.
 
Mooie dressoir met 6 deuren en Knoll style handvaten. Metaal elegant onderstel. Grote opbergcapaciteit. 
 
L240 D48 H63
 
Prijs: 900€  * komt terug binnen
                                     
  Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen    BELLALU  Charles & Ray Eames office chair ES104.                            ***SOLD***

This timeless ES104 office chair was designed in the 60s by Charles & Ray Eames for the time life building and produced by Herman Miller in the 70s. This comfortable office chair was re-upholstered in our signature black aniline leather and in height adjustable.
 
Price: on demand
 
B69 D70 H78cm

 
 BELLALU  Le Bambole armchairs Mario Bellini for B&B italia.    ***SOLD***        

These 2 vintage clubchairs are re-upholstered in our signature full grain cognac leather. This iconic sofa fits all interiours.
 
 
More pictures behind the photo
  Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen  
 FUNKY   fibreglass rocking chair by Charles&Ray Eames
***SOLD***.

This first year of production rocking chair was designed by Charles and Ray Eames and produced by Herman Miller in the 1950s. Original fibreglass with upholstery, new original base.
 


ATOM58    8 modernistische stoelen 50's.                                           

Elegante en comfortabele stoelen. Massieve poten, zit en rug in teak plywood. Combi naturel en gekleurd. Deze 8 stoelen passen perfect bij elke tafel.
 
149€ P/Stuk
 
B46 D47 H82 ZH47

 

  Afbeelding invoegen

 FUNKY  Vintage XL sideboard O.Vermaercke for V-form .
***SOLD***
Rosewood cabinet with 4 drawers and 2 sliding rolling doors. Elegant design by Oswald Vermaercke for V-form. 1959 in perfect condition.
 
 
L243 D50 H80
  Afbeelding invoegen
 

 ATOM58  Dean compacte kast op 4 massieve poten.                          ***SOLD***

Kastje met 2 deuren en lederen handvaten. Klein formaat maar veel opbergruimte.
 
L81 D48 H71
 
 
 
 
                                  
                                      
                                   
  Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen    BELLALU  Fantastic armchair Giroflex in cognac leather.

A marvellous office armchair designed by Martin Stoll for Giroflex and re-upholstered by funky vintage.    Signature full grain cognac leather, palissander wooden back and crome S-base in perfect condition. 2 identical pieces available
 
Price: 595€ * Niet beschikbaar

 FUNKY  Metal powdercoated round table.

We used a metal powdercoating in 2 colors for this project. Beautiful table base in black with copper combination.
 
Diam: 180cm
 
Price: 4995€ ***2500€ * Niet beschikbaar
 
More pictures behind the photo
 
 
                                     Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen  
 FUNKY  Nieuw project metal coating op tafelblad.                          ***SOLD***
 
Originele Mim tafelpoot met rechthoekig tafelblad bespoten met metaalpoeder. Geeft een prachtig uniek design aan je interieur.
 

 
L282 B122 H73
 
Meer foto's klik op de afbeelding
  
 
                                      

 BELLALU   Set of 3 Amanta sofa elements by Mario Bellini

This set of 3 C&B Italia designed by Mario Bellini 1966 was re-upholstered in our signature full grain black leather. Patchwork finishing is used on this set. Shell in fiberglass. These modular units can be mount together or stand alone
 
B85 D85 H71  SH40
 
Price: 750€ per element * Niet beschikbaar
 
Close-up pictures behind the photo, also available in our cognac leather.

  Afbeelding invoegen

 BELGALI   design Felix de Boussy for studio Belgali Sidetables etched Brass.

 


  Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen    BELLALU  Vintage Ligne Roset Togo 3 zit opnieuw bekleed.              

3 zit Togo opnieuw bekleed in muisgrijze vlekbestendige stof.
Kleurassortiment kan bekeken worden bij 'Fabrics and colours'
Stuur ons een mailtje met de vraag naar onze beschikbare modules om te herstofferen.  
Wil je graag uw Togo's laten herbekleden of ben je op zoek naar een reeds gebruikte Togo om opnieuw te laten bekleden
Gebruik de code funky10 bij bestelling dan krijg je 10% korting via getzim

 Deze foto is copyright beschermd (c) 2020 Bellalu

 ATOM58  Funky green sofa with organic wooden base. 
***SOLD***                    

3 seater sofa with unique design. Organic massive wooden base, upholstery in nice green soft fabric.
 

 
L250 D82  H94  SH43
 
More pictures behind the photo  
                             
                                      
  Afbeelding invoegen    

      
Afbeelding invoegen    FUNKY  4 formica keukenstoelen Novalux.                                      ***SOLD***

4 keukenstoelen, buisvormige structuur in verchroomd gebogen staal . lichtgroene formica afwerking. Perfect onderhouden en weinig gebruikssporen.
 


 ATOM58  6 chairs with curved back and black skai seating.

This elegant design fits with all kinds of tables. Easy to clean black skai seating. Also available in orange upholstery
 
Price for 6: 1494€ ***1245€
 
Afm: B47 D38 H77,5  ZH45
 
more pictures behind the photo
 
                                    Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen    

Afbeelding invoegen  
 ATOM58  Dean lowboard with standard base.
***SOLD***                             
Nice cabinet with 2 sliding doors, black&white, and prouvee handles on metal V-base. Natural teak
 
L160 D48 H63 
 

 
 
                                    Afbeelding invoegen

 ATOM58  Stoelen met afgeronde rugleuning en oranje skai bekleding.

Dit elegant model past zowel bij een ronde als een rechthoekige of vierkante tafel. Hoog zitcomfort. Fel oranje skai bekleding.
 
Prijs voor 6:  1494€ ***1245€
 
Afm: B47 D38 H77,5  ZH45
                                                               Afbeelding invoegen
extra foto's klik op de afbeelding                    
                               
  Afbeelding invoegen    

 
Afbeelding invoegen    ATOM58   Tafel in massieve oude teak met metal poot

Dit tafelblad werd gemaakt in oude gerecycleerde teak, geoliede afwerking, metalen X-poot in naturel staal
 
Prijs: 1495€ * Niet beschikbaar
 
L300 D100 H74 
 
 
 
                                   

Afbeelding invoegen
   ATOM58  Rosewood tafelblad met stalen poot.

Massief tafelblad in prachtig rosewood. De poot is een uniek ontwerp in plaatstaal met houten accent.
 
prijs: 750€ ***500€ * Niet beschikbaar
 
L120 B80 H72
 
Extra foto's klik op de afbeelding
 
 
                                  Afbeelding invoegen 


 BELGALI  Four- doors acid etched Brass Brutalist sideboard design Felix de Boussy for studio Belgali.

Hand drawn acid etched asymmetrical doors and handles, corpus inspired by Emiel Veranneman, Belgium. One of a kind art furniture by Studio Belgali.

H80xW207x9D

Price on demand.

www.belgali.com 


 

 BELLALU  Vintage 1970s Durlet PASHA sofa and footstool.

Stunning piece from the 70s re-upholstered in our cognac full grain leather. Very unique piece!! Designed by Heinz Waldmann & Anita Schmidt for Durlet in 1970.

Prijs op aanvraag.

armchair= B90 D100 H85  ZH40

footstool= B90 D73 H40

 


 BELLALU  Glasgow Lounge chair by Georges van Rijck for Beaufort.   ***SOLD***

70s vintage Lounge fauteuil and ottoman re-upholstered in black/brown leather. Floating segmented cushions are held by a chromed cross-shaped frame. Very comfortable and in very good condition. Design period 1960-1969


Lounge = B78 D107 H76  SH34

Ottoman= B56 D52 H34 

 

 

 

 BELLALU  Galaxy armchairs by A. Svensson & Y.Sandstrom for Dux.

Hard to find as a pair! Space age futuristic "Galaxy" swivelling easy chairs designed by Alf Svensson & Yngvar Sandström for DUX Sweden in 1968. Very comfortable and elegant. Re-upholstered in our studio.

H93 W70 D76

Price: 2800€ per set * Niet beschikbaar

 


 BELLALU  DeSede DS76 slaapbank opnieuw bekleed.                        ***SOLD***

Modulaire sofa in 3 stukken van elk 90x90 (2 hoekelementen en 1 rechte module) Clips om de modules vast te maken zijn beschikbaar. Meerdere opstellingen mogelijk. Deze zetel kan in 1 beweging omgevormd worden in een comfortabel bed voor 3 personen. Volledig gerestaureerd en herstoffeerd in onze atelier. De stof heeft een vlekbestendige coating

Afm: L270  D90  H70  ZH36  


 


 FUNKY  7 vlinderstoelen Arne Jacobsen style.

Prachtige set vlinderstoelen in zwarte skai.
Arne Jacobsen style. In goeie vintage staat met kleine gebruikssporen. Fantastisch zitcomfort. Chroom in perfecte staat.
 
Prijs voor de set: 350€ * Niet beschikbaar
  Afbeelding invoegen

 

 BELLALU  Original Elda Chair Joe Colombo Comfort Italy 1970s        ***SOLD***

The Elda lounge chair was designed in 1963 and is made of a fiberglass shell with a rotating base. The seat is padded and re-upholstered in our signature full grain cognac leather. This iconic piece, designed by Joe Colombo, was very futuristic in design for the time it was produced.

B96 D98 H92  SH39cm


 


 BELLALU  Thonet ST 670 chairs.

This chair was designed by Hanno von Gustedt in 1960. Stain free fabric was used for this re-upholstery. Very rare couple of 2 club chairs  & 1 footstool. Black lacquered feet in very good condition. Thonet labeled. 

Price: 2695€ with the footstool * Niet beschikbaar

B60 D58 H77,5  ZH48,5

More pictures behind the photo

 

 

 FUNKY  Maison Jansen palm globe floorlamp 1970s.

Stunning floor lamp designed by Maison Jansen, a Paris based interior decoration office founded in 1880 by Dutch-born Jean-Henri Jansen. See more pictures for the beautiful details.

Ref: MJ

Price on request * Niet beschikbaar

H151 W35 

more pictures behind the photo

 


 BELLALU  Martin Visser Osaka lounge chair  70s.

Chrome plated tubular steal frame and leather construction. New upholstery in full grain black leather. Designer Martin Visser for t'Spectrum Netherlands. "He and She"

Ref: MV set

Price for the set: 4550€ ***3850€ * Niet beschikbaar

He= W80 D80 H97  SH39

She= W80 D80 H73  SH39

 

 

 BELLALU  Vintage tulip chair by Pierre Paulin for Artifort.

Very comfortable chair designed in 1965 by the great French designer Pierre Paulin. Chromed base 

Re-upholstered in our full grain cognac leather.

Price: 3195€ ***2800€ * Niet beschikbaar

B89 D69 H74  ZH42

 


 


Afbeelding invoegen  
 ATOM58  Teak tafel met massieve organische poot
                     

Prachtige geoliede teak tafel met 2 verlengstukken die onder het blad gestockeerd kunnen worden. Massieve poot in oude teak. Elegant model met zwevend effect.
 
Prijs: 1099€ ***SALE 850€ * Niet beschikbaar
 
L150 B89 H73  Verleng 2x44cm = 238cm
 
Extra foto's: Nor table
 

 BELLALU  Stunning pair of fully restored Art deco Elephant chairs.   ***SOLD***

Very rare model designed by Ruhlmann, re-upholstered in petrol blue velvet and professionally restored. 1937 Art deco Bergères.

B108 D94 H88  ZH38 

                                  

 


 

 FUNKY  Alfred Hendrickx S3 chairs.

Designed by Alfred Hendrickx in 1958. 10 pieces available in lacquered wood with new black skai upholstery.

Price: 295€ p/p

W48 D52 H86  SH46

more pictures behind the photo


 


 

 BELLALU  Vintage Cassina Maralunga sofa Vico Magistretti           

Cassina Original reupholstered in our full grain cognac leather. Original labels replaced (see extra pictures)

3 seater: L238
2 seater  L166
 
Prijs 3 zit    3995€
       2 zit    2995€ 
       1 zit    1995€
       poef    1295€
Setprijs: 9250€ (3+2+1+P) 

extra pictures behind the photo

 BELLALU  Original vintage Fritz Hansen Drop chair.                            ***SOLD***                           

The fully upholstered DROP chair has a great elegancy and elevates an entire room with its beauty. 5 available in beautiful olive color fabric


 


 BELLALU  Model 410 club chairs by Theo Ruth for Artifort.                

This set of 2 club chairs was designed by Theo Ruth for Artifort in 1956 and has 4 square metal legs. Very comfortable. Re-upholstered in our magnificent full grain black leather.

Price for the set: 4950€ ***2000€ * Niet beschikbaar

                               Afbeelding invoegen


                               

 


 

 BELLALU  Model 410 club chairs by Theo Ruth for Artifort.               

This set of 2 club chairs was designed by Theo Ruth for Artifort in 1956 and has 4 square metal legs. Very comfortable. Re-upholstered in our magnificent full grain cognac leather.

Price for the set: 4950€ ***2500€ * Niet beschikbaar

 

                          Afbeelding invoegen

 

 ATOM58  Modernist book case retro inspired                                   
 
design by Atom58
Teakfineer woka olie en zwartgelakte metalen onderstel.
 
L240xD30xH125

Prijs: 855€ * Niet beschikbaar
 
Bestaat ook in L160cm
                      L80cm  
 
Meer foto's: modernist book case       
          

  Afbeelding invoegen

 BELLALU  Friso Kramer 'Resort' chairs, set of 4.                                ***SOLD***

Very nice and hard to find set of 4 Industrial chairs type'Resort'. Designed by Friso Kramer for Ahrend de Cirkel in 1960. Made of flat steel construction in grey. New upholstery in full grain black leather. Very comfortable

 


 

 BELLALU  Vintage Sandra armchair and ottoman for Cinna.   ***SOLD***            

Beautiful lounge set re-upholstered in full grain taupe coloured leather. 2 seat also available. Very comfortable. Designed by Annie Hieronimus for Cinna.

More pictures: Sandra 1+P                                

                       


 BELLALU  Vintage Loveseat Sandra, Cinna by Annie          Hieronimus .   ***SOLD***

Lounge 2 seater re-upholstered in our full grain leather. Beautiful taupe colour. In stunning condition. Armchair and ottoman available in the same leather.

More pictures: Sandra 2 zit                                  

 

 
 

FUNKY  Sliding coffee table Maison Jansen 1970s.

Manufactured in France and designed by maison Jansen. Frame in original gold-plated and chrome metal finish, glass top, bottom and side. The top can slide open, inside compartment can be used as a vitrine for books or magazines. 

Price: 1995€ ***1500€ * Niet beschikbaar

L108 x D108 x H41

More pictures: Maison Jansen                          Afbeelding invoegen

 


 FUNKY  Mart van Schijndel Slack Up-lighter  '79. 

Retro floorlamp. Prachtig ontwerp van 1979, staal gezandstraald en powdercoated. Led-halogeenlamp. Elke lamp is voorzien van een voet dimmer om sfeerlicht te creëren.

Prijs: 795€ * Niet beschikbaar

extra foto's: Slack up-lighter 

 

 


 

 BELLALU  2 vintage lounge chairs. ***SOLD***

Beautiful pair of lounge chairs. Nice upholstery with Missoni fabric and wooden details.

Dim: B73 D80 H75  ZH42

 

More pictures: retro lounge chairs                 


 BELLALU  Vintage Afra & Tobia Scarpa "Soriana" sofa leather    ***SOLD***       

Stunning Cassina "Soriana" 2 seater

Re-upholstered in our signature cognac aniline leather.

L173 D95 H63   ZH38

More pictures: Soriana 2 zit cognac                              

  

 BELLALU  Vintage re-upholstered Bambole B&B italia.                      ***SOLD***                     

Mario Bellini for B&B italia 2 seater re-upholstered in our beautiful aniline cognac leather.

L160 D80 H72  SH40

Also available in 3 seater ( very hard to find ) see picture up 

more pictures: Bambole 2 cognac BELLALU  Kho Liang le lounge chairs for Artifort.                                ***SOLD***

This set of two chromed steel and lacquered wood easy chairs, designed by Kho Liang Le for Artifort series 024 and manufactured in the Netherlands in 1962.                          Very good condition. Re-upholstered in our signature full grain black leather. 

B66 D76 H72  ZH38

More pictures: Kho Liang Le lounge

 


 BELLALU  Vintage DE SEDE DS46 modular corner sofa 1970s.    ***SOLD***                     

Very good condition.   Made of extra thick buffalo leather        0,4 cm. Unbelievable quality.

W90 D90 H70  SH39

1 Corner element + 2 single

more pictures: DS Modulair


  

  BELLALU  2 MIM office armchair by ICO PARISI.                                 ***SOLD***

Nice office chair by Ico Parisi, darkbrown vinyl upholstery 

Schell looks like Charles and Ray Eames lounge chair. 

Can be reupholstered in cognac or black leather

more pictures: MIM Chair 

 


 

 BELLALU  Retro daybed by auping in black aniline leather.                 ***SOLD***

Metalen lichtgrijze frame. Nieuwe foam overtrokken met ons vintage zwart aniline leder. Nekkussen is ook volledig vernieuwd. Hetzelfde model in cognac leder met donker frame staat lager op de site

L199xB80xH38


extra foto's: Daybed black                FUNKY  Roomdivider glass/chrome.

In perfect condition. Can be used as roomdivider or wall unit in 2 directions. 

L110 D39 H111 / H39

Price: 750€ * Niet beschikbaar

                                      

 


 BELLALU  2zit cassina Maralunga Vico Magistretti Black leather             

Opnieuw bekleed met ons vintage zwart leder. Re-upholstery project in our beautiful black leather.

prijs: 2zit 2995€

       

 


 ATOM58  XXL Hybrid atom58 dining table TUBAX 
***SOLD***                           

Lange eettafel met prachtige atom58 tafelblad in oude gerecycleerde massieve teak.

frame  TUBAX STYLE , Willy Van der Meeren. Zwart onderstel nog beschikbaar.
 
250x100x74


 
extra foto's: XXL Tubax  

 FUNKY  French 1950s floorlamp Vintage

 
Refurbished French vintage 1950s floorlamp, new cabels and socket 220V, new paint.
 
Hoogte 170
 
price : 995€***500€ * Niet beschikbaar
 
more pictures: floorlamp    

                                    Afbeelding invoegen


 BELLALU  Cassina Maralunga Vico Magistretti sofa zwart leder  ***SOLD***               

Mooie 3 zit herbekleed met ons "signature vintage full grain leather" zwart.
Cognac ook beschikbaar
 
Prijs : 3zit   240cm 
 
extra foto's: 3 seat black leather


  BELLALU  Retro vintage daybed classic NL                                             ***SOLD***                                                            

Metalen frame met teak voor en achterkant, opnieuw overtrokken met vintage cognac leder , mega cool daybed,
Nieuwe foam. Ook in zwart leder verkrijgbaar

 
L199xB90xH38

meer foto's: daybed

 
 BELLALU  Vintage B&B Italia Bambole sofa Mario Bellini
***SOLD***

Bambole loveseat, in onze ateliers opnieuw bekleedt met vintage aniline leder zwart. label aanwezig.
TOP QUALITY 
 
167x72x85 ZH43
 
Meer foto's: bambole sofa

 


 

 FUNKY  Modernist oak cabinet 1940s

Zeer speciale modernistische eiken kast op slede.
Kan links of rechts of in het midden van onderstel geplaatst worden;
mogelijk Alfred Hendrickx of De coene frères.
 
In ieder geval vakwerk, kleine beschadiging aan fineer zijkant. 
L233xB61xH110 
 
prijs: 1795€ ***1000€ Afbeelding invoegen Located in our warehouse not in the shop.
Meer foto's: Modernist oak cabinet                            
 

 
 XL RETRO  Vintage xl foto Brigitte Bardot seventies

Retro foto op dibond (aluminium)
UV bestendig ook geschikt voor buiten
Brigitte Bardot 70s.
 
formaat : 100x150
 
prijs: 219€ klaar om op te hangen
 
meer foto's: 67 BB 100x150
 
Wij leveren aan huis! 

 BELLALU  De sede DS-76 sofa/bed black leather modules ( 2seater)

De Sede maakt zetels voor oa : Rolls Royce & Porsche, dit setje kost nieuw 10.000€ nog steeds in productie. www.desede.ch
 
Topkwaliteit. Elk element kan men omvormen tot een bed.
 
modules zijn 100x100
 
Wij zijn gespecialiseerd in het herbekleden van De Sede sofa's, wij hebben in stock verschillende De Sede DS76 elementen klaar om overtrokken te worden in cognac of zwart leder of stof naar keuze.
 

 


Om een idee te krijgen van ons vroeger aanbod ga naar Archief verkochte items Have fun !
"Vintage dressoirs" , "Vintage sideboards" , "Vintage Sofa" , "Vintage kast" , "Vintage bank", "Vintage tafel" , "Vintage Zetel", "Vintage stoel", "Vintage lowboard"