Waarom behandeld Ligne Roset TOGO kopers als vuil?

Wat ons als funkyvintage.be enorm verbaasde is dat ROSET SA ( Ligne Roset ) weigert om alle TOGO's die ouder zijn dan 7 jaar te herstellen of te herbekleden, maar wel een rechtszaak aanspant en onbegrijpelijk gewonnen heeft tegen onze vroegere goede partner en TOGO hersteller en garnierder: Fitesso BVBA ( Die ondertussen spijtig genoeg bankroet en in faling gegaan is door het toedoen van Ligne Roset ROSET SA).
Op basis van die onterechte en onbegrijpelijke uitspraak door de Belgische rechtbank van koophandel in het nadeel van BVBA Fitesso, valt ROSET SA nu iedereen aan die het herstel of renovatie of herbekleding diensten aanbied voor hun TOGO Ligne Roset, onder het mom van TRADEMARK infringement. Wie de diensten aanbied dat ze zelf niet meer aanbieden na 7 jaar?? en probeert zoals Fitesso bvba de klanten te helpen die ooit een dure Togo van Ligne Roset gekocht hadden ... agressief probeert uit de markt te duwen.
 
De uitspraak van de Belgische kamer van koophandel zegt in het kort dat er na enig soort werk of enige wijziging, goed of slecht  ( bvb ( betere :-)) herstoffering ) die uitgevoerd werd aan een TOGO Ligne Roset het origineel LABEL niet meer mag teruggeplaats worden als de TOGO opnieuw in het verkoop circuit van 2dehands of gebruikte meubelen aangeboden word op straf van boete van 10000 euro per inbreuk per dag... OMG???
Enkel als de TOGO eigendom is van de klant zelf of als de klant de opdracht geeft aan de stoffeerder of hersteller dan mag het label of de pin uiteraard wel opnieuw geplaatst worden. 
 
Zoals funkyvintage.be al verklaarde laat Ligne Roset echter wel toe dat er momenteel overal VALSE COPY Togo's Ligne Roset aangeboden worden.. onwezenlijk, onterechte aanpak van Ligne Roset ( ROSET SA France ) waardoor wij funkyvintage.be in het belang van onze website bezoekers verplicht zijn om deze agresieve en onklantvriendelijke handelswijze te delen met onze bezoekers.
Intussen hebben de advocaten van ROSET SA onze instagram en facebook paginas en onze website al proberen plat te leggen en onze service provider te manipuleren en te overtuigen dat ze onze website moeten sluiten op basis van TRADEMARK infringement. Dit echter zonder succes omdat wij diensten aanbieden als marktplaats en bellalu ook diensten aanbied en altijd melden dat dit GEEN nieuwe TOGO Ligne Roset zijn maar pre-loved of 2dehands of gebruikte die herbekleed zijn , dus er kan nooit geen sprake zijn van het misleiden van klanten.
 
Wij laten ons niet bedreigen en manipuleren door een Frans bedrijf die enkel uit is op meer winst en geen belang hecht aan de arme klanten die ooit een dure TOGO Ligne Roset aankochten.