Welkom op onze site, we stellen ons even voor: funky vintage! www.funkyvintage.be

 
De items aangeboden via de Funkyvintage-marktplaats worden gecontroleerd en geselecteerd door onze interieur en vintage specialisten. 

Onze deponeurs  zijn privé personen of bedrijven die zich specialiseren in de verkoop van vintage design meubelen. Bellalu met name is gespecialiseerd in het verkopen en herstofferen van 2dehands zitmeubelen van topmerken als DE SEDE - B&B ITALIA - POLTRONA FRAU - DURLET - LIGNE ROSET ea. Via onze site kunt u ook uw eigen Ligne Roset Togo's of ander A merken door hen opnieuw laten bekleden en her-stofferen.
 
Verder kunt u op onze website ook andere meubels vinden zoals kunstmeubelen, recentere design, handgemaakte meubelen of wat wij mooi vinden! Sommige stukken dateren uit de jaren '50, '60, '70 en '80.
 
De unieke handgemaakte en betaalbare ATOM58 meubelen passen perfect op onze on-line marktplaats. 
Sinds kort kunt u ook de kunstmeubelen van kunstenaar Felix de Boussy voor Belgali exclusief via onze website aankopen.
 
Wil je de te koop gestelde items zien, voelen en keuren voor je ze aankoopt? Geen probleem!! Het meeste is te bezichtigen na afspraak in een van onze showrooms.Opgepast dit is een showroom en geen winkel dus er is geen betaling mogelijk ook niet via Bancontact.
 
Funkyvintage.be is een online marketplace en verkoopt consignatie meubels die eigendom zijn van deponeurs : privé personen of Belgische/Internationale bedrijven die mooie kwalitatieve design stukken aanbieden.

 
Surf lustig rond en misschien ontmoeten we elkaar ooit eens "live" in een van de showrooms. 
 
Groetjes,
 
Het funkyvintage team 

                                                        

                                                         

www.funkyvintage.be -   info@funkyvintage.be